EMILYSLIV

Nu tar jag fredag!

Nu får det vara färdigpluggat för idag. Är nästan klar med hela modulen, en liten pusselbit kvar sen kan arbetet skickas in till skolan för betygsättning! 🙂

Det är inte alla som får sitta och bläddra i inredningstidningar när dem pluggar. 😉 Nu har jag i alla fall gjort min första konceptplansch, och tyckte jag fick fram de känslor jag ville förmedla.

Nu ska jag börja leta sommarresor, tjingeling!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Elin Jansson

  Hej Emily!
  Jag undrar om du är nöjd med Arkitektskolen?
  Har länge funderat på om jag skulle börja studera där
  och vill helt enkelt veta om det är värt det? 🙂
  Tacksam för svar!

  1. emilysliv

   Hej Elin! Jag sa faktiskt upp min studie hos Arkitektskolen för ca. En månad sen. Jag är ju så pass ung och började efter ett tag tänka på om det verkligen var det här jag ville göra? Kom fram till att starta eget företag, som man bäst gör om man vill arbeta efter skolan inte var något för mig, därför slutade jag. Jag skulle gärna gått kursen ändå för att lära mig själv och ha hjälp av det när jag ska inreda hemma, men det finns det varken tid eller ekonomi till. 🙂 så jag ska helt enkelt satsa på en högskoleutbildning istället.

   Men jag kan varmt rekommendera Arkitektskolen. Mycket roliga uppgifter, du får bra support från skolan och snabba svar via mail! Du kan alltid prova, sedan har du en månads uppsägningstid så det är inte hela världen om man ångrar sig, jag tycker man ska våga prova så GO for it! 😉

stats