EMILYSLIV

´NU ÄR JAG STORASYSTER´

DSC_0384 DSC_0397 DSC_0416 DSC_0419DSC_0388Alltså den här fyll-i-boken är ju så underbar. Klart vi måste dokumentera den sista tiden för lillasyster i magen, och sedan även när hon kommit. Så fin inuti också, älskar sådana här pysselsaker! Denna kommer från Formeli, där finns även en hel del andra böcker som t.ex. ´Nu är jag storebror´ och ´Mitt barnbarn och jag´. Jag är himla sugen på födelsedagsboken också så man kan dokumentera flickornas födelsedagar. 🙂DSC_0423 DSC_0425 DSC_0428Passade även på att beställa en matchande tavla till lillasyster som storasyster har. Dessa är riktiga favoriter! Även dem från Formeli, födelsetavla får vi beställa sen när lillasyster kommit så vi har alla datum, klockslag och mått som behövs. 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats