EMILYSLIV

NU ÄR DET JULLOV!

DSC_0805Imorse vinkade vi hej då till förskolan och sa god jul till pedagogerna och kompisarna för detta år! Tanken var att Noelia iallafall skulle få gå på förmiddagen idag men jag ändrade mig rätt snabbt när jag såg en unge stå och kräkas rakt ut på gården när jag skulle lämna henne! :ODSC_0796Noelia fick i alla fall lämna en julklapp var till sin pedagoger med den här fina tavlan som jag beställde från The fashion room, och en chokladask inslaget i cellofan. 🙂 Lite ledsen över att hon inte fick vara på dagis idag men ändrade sig snabbt när hon fick åka till mormor istället! 🙂DSC_0814Nu är det jullov! 😀

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tina

    Hej! Gud vilken fin tavla! Letar efter något att ge vår fantastiska dagmamma! Letat på sidan du länkade till men hittar den inte?! Vart finns den? Tusen tack på förhand! Du ger så mycket inspiration. Sedan jag hittade din blogg för något halvår sedan är du min nya favorit. 🙂 Trevlig helg och god jul!

stats