EMILYSLIV

NU ÅKER JULEN FRAM..

DSC_0009God förmiddag denna onsdag, här har vi precis kommit hem efter att ha handlat och nu blir det storstädning av huset och plocka fram lite jul, ovanligt sent för att vara mig. 😉
DSC_0012Barnen har faktiskt inte jättemycket matchande kläder, men ibland är det ju såååå gulligt! De här klänningarna är SÅ sköna, sen är jag ju en sucker för ”sleeping cutie”-trycket också! 🙂

Ni missar väl förresten inte att Livly öppnar upp sin outlet i helgen igen, jag ska dit på fredag och hoppas få med mig massa godbitar hem även denna gång. Öppettider är fredag: 09.00-19.00 samt lördag/söndag: 10.00-17.00 på Hantverkarvägen 23C i Haninge. 🙂 Det fylls på hela tiden under helgen! så HÄR såg det ut sist jag var där. 🙂DSC_0019Nej nu är det dags att greppa tag i dammvippan här! 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Filippa Stranne

    Så så söta!! Jag hoppas verkligen att vi får en liten flicka denna gång och jag ska genast googla och kolla om man kan beställa Livly här i Dubai 🙂 Så fort lillan är född ska jag syskon matcha mihihi

stats