Emily Ödmark

EMILYSLIV

NOELIAS PIPPIKALAS DEL 2!

DSC_0808Här kommer del två från lördagens Pippi-kalas! Dukningen gick i guld, gul och rosa. 🙂DSC_0818Partyhattarna köpte jag enkla i guld på Dollarstore och skrev ut egna etiketter som jag klistrade på. Glassbägarna, sugrör och servetter köpte jag på Astrid Lindgrens värld i somras.DSC_0825 DSC_0836Dukat för massa små pippi-tjejer!DSC_0976DSC_0979Pippi-party för hela slanten! 😉DSC_0967Här somnade tjejerna för en stund sedan efter att ha badat ca 1,5 timme i badkaret. Idag fixade vi sista stylingen av lägenheten vi har just nu och den blev fotograferad idag så hoppas att vi får bilderna imorgon så jag kan visa er! Blev så mysigt. 🙂

Önskar dig en fin kväll!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Emily Ödmark

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emelie Röstedal

  Hej!
  Så fina bilder från ert pippikalas! Du hade verkligen fixat det fint!
  Jag undrar vart du skrev ut ettiketterna som sitter på partyhattarna? =).
  Du får gärna maila mig svaret så att jag inte missar det!
  Ha en bra dag!
  Vänliga hälsningar Emelie

stats