Emily Ödmark

EMILYSLIV

NOELIAS NYA SÄNG

DSC_1450DSC_1453Idag har jag beställt Noelias nya säng. Var på lunchmöte i stan med Gulli som driver Cubeliebyrose tidigare idag. Det är många val som ska göras, och har inte riiiktigt bestämt mig för vilken färg den ska få ännu dock.. Kanske inte så konstigt när det finns 25 olika färger att välja på, olika sorters knappar och olika träslag. Det här är verkligen en säng utöver det vanliga!DSC_1460 DSC_1461Det står mellan grå sammet eller puderrosa sammet med pärlknappar. Alltså huuuur svårt ska det vara att välja!? Det blir grått golv i hennes rum med alla väggar vita förutom en som kommer ha guldprickar, i övrigt vita möbler med lite detaljer i rosa, grått och mässing. Vad tycker ni? Lutar lite mer åt den rosa just nu.. Hjälp!C8A8585 nyaste_säng1DCA71584524FCB37EAB62F4F1EB9134Om jag väljer den rosa kommer den i princip se ut precis som på bilderna ovan. Den är verkligen heeeeeeelt underbar! Alltså drömmigt fin. Det är alltså en växasäng så man kan dra ut den vartefter hon växer och ta bort spjälen på sidorna när hon känns mogen för det. Nu är det bara 6-8 veckors leveranstid också när jag väl bestämt mig för vilken färg det får bli. Längtar ihjäl mig! 😀

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Emily Ödmark

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Malin

  Även om den rosa är väldigt fin och söt så skulle jag ha satsat på den gråa. Den funkar bättre i längden och det är lätt att byta ut accentfärger på kuddar osv till sängen. Om några år så kanske hon ratar rosa helt och vill ha lila eller någon annan färg:)

 2. Hanna

  Hej Emily detta är första gången jag lämnar ett spår av mig. Hitta hit för ett tag sen du har en skiiiit bra blogg haha 🙂 så mycket inspirerande . Fin smak du har på allt o bra tips. Tänkte fråga dig om du kan skicka hela länken på kavat skorna för när jag klickar på de du skrev kommer jag fram till ellos hemsida inte specifikt till länken. Jag hittar inte skorna. Undrar va dem kostar före avdragen rabatt och efter rabatten ? Är de äkta vinterskor? Tänker på att d inte är goretex membran på.. Jag har en flicka som har stora o breda fötter o passr mest i kavat skor men d som gör mig tveksam nu är att det inte är goretex på?? Vad tycker du? Tacksam för svar :):) kram Hanna

  1. Emily Ödmark
   Emily Ödmark

   Under orden “denna modellen” hittar du länken direkt till skorna! 🙂 Vi har inte hunnit använda dem ännu så kan inte recensera själv men bara hört gott om dem, och ja det är fodrade vinterskor! 😀 Kram Emily

stats