EMILYSLIV

NOELIAS NYA RUM

Voilá Noelias sagorum är färdigt, eller ja, åtminstone den ena halvan av rummet som ni får se nu, mot den andra väggen står ett stort lekskåp men den sidan är inte riktigt färdig ännu. 🙂 Mitt mål var att det skulle bli ett rum att växa i och jag tycker vi har lyckats, passar ju lika bra för en liten bebis som för en femåring.. Vi är så nöjda!

Sambon har precis bjudit på sambalburgare till middag och snart blir det glass och jordgubbar till efterrätt framför ett avsnitt av Bron! Mys-onsdag 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Joanna

    Tack för svar! Vill måla min dotters namn i sånna bokstäver! 🙂 så fint rum Noelia har fått! 🙂

  2. browniebo

    Men gud så FINT!! Precis så hä hade jag velat ha det i min dotters rum med ljusa golv, ljusrosa väggar och fina detaljer! Är så dålig på sånt här med inredning, kan du komma och fixa hemma hos oss haha 😉

  3. Evelina

    Gud vilket vackert rum!!! Ett utav de allra finste flickrummet jag sett! jag själv älskar intredning och barnrum och tycker att ni lyckats otroligt bra 🙂

stats