EMILYSLIV

NOELIAS DOP – FIKA

Idag fick vi första albumet med bilder från fotografen, så fina. Här är alltså bilderna från buffé-bordet. 3 olika sorters tårtor, godis-buffé, popcornmuggar, kokosbollar, ahlgrens pannacotta, oreo cakepops, choklad-cupcakes, vanilj-cupcakes, jordgubbs-macarones, nutella-macarones, pink lemonade, jordgubbssaft, kaffe & te var det man kunde gotta sig i. 🙂 Mer bilder från resten av dopet kommer så fort jag får dem, man kan ju inte annat än längta när man fått se första laddningen bilder. 

Foto: Dots and frogs photography

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sarah

  Hej. Älskar bilderna och måste bara fråga vart ”glasen” som du har bilar desserten i? Och hur många CL glasen är på ?

 2. Alexandra Pettersson

  Gjorde dina cake pops och Nutellamacaronen förra året och blev en riktig hit. Nu ska jag baka macaronsen igen och kommer inte ihåg, kan man göra de innan och ha de helt färdiga med Nutella och allt i frysen?

  Tusen tack för alla tips och vardagsinspo?

   1. Jessica

    Superfint verkligen! =D
    Undrar om du minns vilken färg du beställde på etiketterna? Kikade nyss på Caligraphens sida men det är svårt att se hur färgerna kommer att se ut i verkligheten..

 3. Denise

  Vart har du beställt namngirlangen? Inte den med vimplar utan den andra, hittar endast i svart och multifärgat vilket inte är så lockande! 🙂 Tacksam försvar!

 4. Sanna

  Hej ..älskar inspirationen till dopet..så härligt
  Får jag fråga om dina cake pops? Hur långt innan förberedde du dom? Kan man frysa ner dessa?

 5. Sara

  Satt och googlade på dopfika för att få inspiration då vi ska ha dop i sommar, och hittade din blogg. Herregud så fint du har gjort. Vart har du hittat alla fina tillbehör?

 6. Jenny

  Åh så mycket gott det ser ut att vara & så fint. Vilket jobb ni har lagt ned, imponerande.
  Jag väntar mitt första barn inom en månad & ska vi ha dop så är detta verkligen en stor inspiration, gud så fint

 7. Amie

  Åhhh så tjusigt!!! Du är verkligen så duktigt!
  Var kommer den rosa bokstavsbanner från? Kan passa på och fråga om tips 🙂 vad du har för åkpåse till din sittdel på Buffalon. Ska byta till sittdel men vet inte vad jag ska ha för åkpåse, High Preformence Footmuff eller bara Fotmuff??
  Kram

  1. Emily Ödmark

   Den rosa bokstavsbannern har jag gjort själv, med hårdare papp och clips. 🙂 Vi har den billigare varianten av bugaboos åkpåse och den fungerar utmärkt till sittdelen. 🙂

stats