EMILYSLIV

NOELIAS CAFÉ IN PROGRESS

Café-hörnan som Noelia ska få i ettårspresent imorgon är så gott som klar. Detta ser man precis när man kliver innanför dörren till hennes rum. Som tur är leker hon inte så ofta där inne ännu då de mesta leksakerna är i vardagsrummet så vi kan hålla stängt här till imorgon, förutom när hon sover då. 😉Baksidan av köpmannadisken, som vi byggt själva, finns det hyllplan med gott om plats för massvis med bakverk!Man måste ju veta var man fikar någonstans. 😉Köksdel så man har någonstans att baka allt man ska bjuda sina kunder på.. Köket från IKEA gjorde vi om för ett tag sedan, före/efter-bilder hittar ni HÄR!

Nu ska jag äntligen ställa i ordning alla godsaker i trä så det är färdigt till imorgon bitti. Som jag längtat! 😉 Får visa er mer bilder när alla saker är på plats sen!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jenessa

    Jag är ledsen jag inte talar svenska så jag ber om ursäkt om min fråga är förvirrande. Jag ville veta var köpte du ”goodies”/toys för hennes café? Jag är inspirerad och vill köpa dem för min dotter. Tack.

stats