EMILYSLIV

NOELIA 7 ÅR

I fredags fyllde hon 7 år, min Noelia! ♥ Min förstfödda, tänk att jag har varit mamma i hela 7 år nu. Jag är SÅ stolt över henne, hon är klok, envis och jag vet att hon kommer gå långt! ♥Givetvis firades det precis som vanligt med ”pannkakstårta” och godisägg i äggkoppen, även om inte resten av kalashelgen blivit riktigt som den brukar… Men hon var SÅ nöjd ändå, så tacksam för alla fina presenter och det firande vi ändå lyckats få till denna helgen med alla restriktioner. Kompiskalaset som hon hade sett fram emot så och bjudit in sina klasskamrater till fick vi dock ställa in men det tar vi igen lite längre fram när läget ser lugnare ut, och då får hon ju nästan ”fylla år en gång till.” 😉 Tänk att dem är så stora nu, mina tjejer! ♥ Längtar nästan ihjäl mig efter jullov och massa ledig tid med dem nu när veckorna är så hektiska. Mina två små bästisar, det är verkligen precis vad dem är! ♥Dem har växt en del de senaste åren, så kul att jämföra såhär! 🙂Nu var födelsedagshelgen och presenter till det över, dags att börja fokusera på julklapparna, som jag inte alls är så god tid ute med i år. Men fick en hel del bra idéer efter att barnen skrev sina önskelistor till Nissen i veckan, ja vår lilla tomtenisse har ju flyttat in nu och har hållt igång barnen med bus och uppdrag hela veckan, ska visa er! 🙂

Önskar dig en fin söndagskväll! KRAM

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats