EMILYSLIV

NISSE HAR FLYTTAT IN!

DSC_07701 december var det igår och när barnen kom hem upptäckte dem att någon flyttat in i lilla hörnan i vardagsrummet. 😉 Lilla tomtenissen! Jag tänkte få upp denna redan förra året men då hade jag inte tiden till att måla den men nu så, nu sitter den där och barnen tycker det är såååå spännande!DSC_0775Han hade lämnat ett litet brev i brevlådan och en varsin chokladkalender. 🙂DSC_0791DSC_0784Barnen kollar till Nisse flera gånger om dagen och plingar på. Igår lämnade dem en karamell i brevlådan som var spårlöst borta imorse. 😉 Vi får se vad Nisse hittar på för bus här framöver…DSC_0789Idag var dagen D som Noelia längtat efter så himla länge, hennes Pippikalas. Jag får gå igenom alla bilder och visa er imorgon! 🙂 Nu ska jag bara slappa i soffan med mina vänninor, sömnkontot ligger rejält på minus efter den här veckan, känns som jag skulle behöva sova i ett år för att ta igen det… haha.

Hoppas du har en fin helg! ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Katarina Lofterud

  Hej igen. Undrar om du gjort listor runt dörrren, dörren och stegen och brevlådan själv.
  Detta vill jag göra till mina barnbarn nästa år.Så söt ide´

  1. Katarina Lofterud

   Tack snälla för ditt svar. Då får jag göra ett besök på Panduro. Så kul ide.
   Ha en trevlig helg med dina söta döttrar.

stats