EMILYSLIV

NEXT LEVERANS

Fick hem en liten beställning från Next igår. Hittade ju ingen höstjacka i stan och Noelia behövde en som hon kan börja använda omedelbums.
Så det fick bli denna söta lilla fleece-kappan som jag fyndade för endast 149kr, perfekt att börja använda redan nu! 🙂Passar finfint med de fina rosa vantarna och mössan från Elodie details. 
4 nya par av favorit-leggingsen slank också ner i varukorgen. Jag har tipsat om dessa förut, men det tåls att göras igen. Dessa kostar alltså endast 29 KR STYCK! Helt galet billigt. Så sköna och fin liten volangdetalj vid foten. Dessa används typ jämt här hemma!

Jag älskar att beställa från Next. Bra och fina kläder till bra priser och dessutom supersnabb och gratis leverans (direkt hem till dörren om du vill) om du handlar för över 150kr! 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    Beställde också såna leggings nyligen, är inte de sjukt små i storlek?! Beställde 74-80 och de va som andra 68 jag jämförde med :s

  2. linnea

    Hej!
    Vill beställa från next men går inte då jag har ett ö i min adress och det går inte igenom om man använder ö/ä/å för mig! Hur gör du? Eftersom du har nynäshamn.

stats