EMILYSLIV

NÄR INREDNINGEN BÖRJAR FALLA PÅ PLATS..

DSC_0701Bästa känslan när allt ”tråkigt” av en renovering är klart och man äntligen får börja inreda är den bäääästa känslan! Att äntligen få dyka ner i alla kartonger och ställa upp alla saker på hyllorna. Att äntligen få förverkliga den bild man haft i sitt huvud hela tiden.DSC_0705Lilla myshörnan, än så länge sover Junielle i vaggan i vårt sovrum men hon blir faktiskt 6 månader idag och Noelia började sova i eget rum vid 6 månaders ålder så tanken är att hon får flytta in hit på riktigt snart. 🙂DSC_0688 DSC_0711En gigantisk Maileg-kanin från Elliscorner som är bra mycket större än Junielle själv har fått bosätta sig i sängen så länge. 😉 Den rosa kudden med guldprickar är av märket Bloomingville, Svankuddarna och påslakanet som jag tipsat om tidigare fyndade jag på Zara home och den söta lilla blundande stjärnkudden kommer från Tinyroom. Sängen är en Sebra-kili från Jollyroom.DSC_0714Ett riktigt favoritmärke är Numero74, sänghimmeln,  stjärnlampan och stjärngirlangen är från det märket och de fick Junielle i doppresent av våra nära och kära. 🙂 Väggfärgen är ni många som frågat om, det är samma som vi har i vårt sovrum, HÄR hittar ni färgkoden till den.

Idag pysslade vi i rummet hela förmiddagen, mycket saker att plocka in i alla skåp och imorgon får jag nog ta tag i att flytta in alla hennes minikläder i den nya garderoben. Eftermiddagen spenderades iväg, först inköp av en till bil, sååå skönt äntligen har jag och maken en varsin och sen en snabb sväng in på IKEA då gardinstången vi köpte för några veckor sedan tydligen fått fötter.. 😉 Ha en fortsatt trevlig söndagskväll!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tesse

    Sån finfin inspo du bjuder på nu när vi ska inreda vår lilla L’s rum! Hon har delat med storebror innan, men nu vankas andra tider! Kram från @villaskogshuset!

stats