NÄR BARNEN SOVER.. | EMILYSLIV
Emily Ödmark

EMILYSLIV

Annons

NÄR BARNEN SOVER..

DSC_0254.. Är mamman som flitigast! Jag är verkligen en kvällsmänniska, får jag idéer kommer de oftast på kvällen, det är då jag jobbar som mest effektivt, nattstädning är inte helt ovanligt. 😉 haha. I måndags körde jag äntligen igång med min online PT och jag är så taggad. Jag längtar efter att bli stark i kroppen! Efter min första graviditet med Noelia gick mina magmuskler isär ordentligt, sen blev jag gravid ganska snabbt igen med Junielle och då blev det bara värre. Så nu jävlar ska vi försöka oss på att göra något åt detta! 😀DSC_0257Så numera har mina soffkvällar framför IDOL förvandlats till ett träningspass på crosstrainern framför IDOL. 😉 Sedan kör jag även två andra sorters pass att variera med som min PT satt ihop till mig, och det bästa av allt är att jag kan göra allt hemma. Att ta sig iväg till ett gym funkar ju inte när jag är ensam med barnen så det här är verkligen perfekt för mig och dessutom ett kostschema som inte alls känns omöjligt att hålla! Jag är dock inte alls van att äta såhär ofta som jag gör nu, mellanmål och frukost brukade knappt existera i min vardag innan. 😉DSC_0272Nya favoritkvällsmålet efter träningen. Sportknäcke med keso, kalkon, avokado och tomat. Goooott! DSC_0266Nu blir det lite kvällsjobb här i soffan innan jag också ska upp och sussa! Barnen var toktrötta efter en lång dag på förskolan idag så dem somnade redan nere i soffan så jag fick bära upp dem till sina rum. Det blir verkligen inte många timmars kvalitetstid under vardagarna med de nya rutinerna! 🙁

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Emily Ödmark

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Kamilla Sunesson

    Heja heja. Du är så duktig. Älskar att läsa din blogg. Den är så inspirerande. Vilken fitness dagbok använder du till din träning.

  2. Diana

    såå grym du är!! Nä du, det här med rutiner och att ha barn, jobba etc, det är då inte mycket till fritid alls. Jag lever i världens stress men vad som finns att göra. Men försöker klämma in träning för att orka må bra, orka med vardagen och nå mina mål 😀
    Lycka till med allt och kör hårt. 😀

Annons
stats