EMILYSLIV

NÅGRA DAGAR FRÅN HELVETET..

DSC_0065Fy bubblan, de senaste helvetesdagarna som vi gått igenom önskar jag ingen. Det började med att Noelia åkte på magsjuka i tisdags kväll, ja det är ju jobbigt såklart men är man två föräldrar som kan hjälpas åt att ta hand om allt så funkar det ju. Junielle blev sjuk även hon i onsdags kväll, men seeen, ja då åkte även jag och E på skiten i onsdags natt. DSC_0063Gårdagen var riktigt hemsk, jag och E låg som två kollin i soffan. Två barn som hade hunnit bli pigga och friska och två föräldrar som knappt orkar hålla ögonen öppna mer än ett par sekunder och turas om att springa på toaletten i tid och otid är verkligen ingen bra kombo. Ni vet när man till slut bara låter barnen få göra precis vad dem vill för att man ska få lite tid för sig själv…. jag kan säga att vårt hus såg ut som världens bombnedslag igårkväll. Jisses! Saker precis överallt!
DSC_0005Att få vakna imorse och äntligen kunna äta igen – vilken känsla! Nu äntligen verkar vi alla må bra igen så vi får hoppas det håller i sig. Hoppas verkligen vi gjort vår kvot av magsjuka för den här hösten/vintern.DSC_0032-2Jag och Noelia har i princip bott i våra nya matchande robes från LIVLY de senaste dagarna, så galet sköna! Nu förstår ni säkert varför det varit lite tyst här och på instagram. Nu är det hög tid att städa bort alla äckliga basilusker från huset och försöka infinna lite fredagsfeeling istället för sjukstuga!

Önskar er alla en fin helg! ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Göteborgsmamman En härlig mammablogg

    Men stackars er! Jag vet vad ni går igenom! Nu är ju magsjuka typ det värsta av allt, men här hemma har vi 4 (och jag som är gravid = trött som det är, haha) varit så jäkla sjuka hela veckan. Svärföräldrarna fick åka till sjukan med den minsta för att hon inte åt någonting och mitt i allt så hade vi UL. Ja, men så aaaaatt, haha. Skönt att ni (och vi) är friska nu iaf!
    Kram fina <3

stats