EMILYSLIV

MY FAVOURITE MAKE-UP

DSC_0915För ett tag sedan fick jag hem ett härligt sommarkit från Ellos med små favoriter av märket Clarins. Perfekt storlek att ha i resväskan nu på semestern. 🙂DSC_0918Jag är sedan tidigare ett stort fan av Clarins produkter och har nästan bara det i sminkväskan så kul nu att de även finns att klicka hem hos Ellos. 🙂 Det här solpudret är en riktig favorit såhär i sommartid och i lilla kitet jag fick hem fick man en mini-variant, perfekt att ha i handväskan!DSC_0921Rouge i färgen ”rose wood”, puder i färg ”01” (sååå bra, huden hålls matt och fin hela dagen, och ja ni ser ju att den är välanvänd, haha) och den mörkbruna färgen i ögonskuggspaletten är min favorit, så fin att göra brun sotning med, och sen mascaran som verkligen är grym!DSC_0961Min favorit som ALLTID finns i min handväska, ett läppbalsam, detta smetar jag på flera gånger om dagen, ger lagom mycket färg och glans och gör läpparna så mjuka!

Nu borde jag verkligen krypa ner, ska plocka upp mina små tjejer imorgon bitti och köra mot Eskilstuna där vi ska spendera en heldag på Parken Zoo, mysigt! 🙂

Inlägget innehåller adlinks

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats