EMILYSLIV

MUMSIG GRILLMIDDAG MED TILLBEHÖR!

Nej men vad är det som händer, inlägg här 3 dagar i rad? 😉 Plötsligt händer det. Jag fick lite feeling igår och tog fram kameran när vi lagade middag så tänkte jag kunde dela med mig av det, lill-lördag med grillat, lyx. Det blev sååå gott! Och hur härligt att grillsäsongen drar igång ordentligt igen snart? 😉Jag gjorde en bulgursallad, så gott och fräscht. Jag kokade bara bulgur enligt anvisningen på förpackningen, jag har även en hönsbuljongtärning i det kokande vattnet för extra god smak på bulgurn. 🙂 Sedan tärnade jag gurka, tomat och rödlök som jag blandade med. På med lite persilja, ringla över lite olivolja och citronsaft samt salt och peppar och bara blanda ihop. Superenkelt och gott! 🙂
Vi grillade kyckling och grönsaksspett med champinjoner, paprika och lök. 🙂 Till det svängde jag ihop en tsatsiki och så serverade vi med ajvar, feferoni och lite libabröd. Såååå gott! Kanske du också drar igång grillen nu? 😉 Det bästa är att vi har så mycket mat kvar så att det räcker till middag idag också. 😀

Nu är det dags att hämta barnen och köra Junielle till baletten innan det är dags att ta tag i alla kvällsrutiner. Imorgon är det äntligen fredag och helgen står för dörren igen, vi är bortbjudna på middag och så tänkte jag att jag och barnen skulle dra igång med årets första påskpyssel. Vill ni se? 😉

Önskar dig en fortsatt fin kväll! ♥ KRAM

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats