EMILYSLIV

MOROTSKAKANS DAG NÄRMAR SIG

DSC_0925Ni missar väl inte att det är morotskakans dag på lördag? Eftersom att vädret ute är riktigt kasst kan det ju passa bra att stanna inne och baka en härlig kaka i helgen istället. 😉 Mina tjejer är inte hemma i helgen så vi valde att fira idag. Just morotskaka är en av mina absoluta favoritbakverk, och det var faktiskt min största gravidcraving när jag väntade Noelia. 🙂DSC_0927Tänkte vi skulle prova oss på en morotskaketårta, den blev absolut inte så snygg som jag hade tänkt mig, haha. Men väääldigt god och jag har så extremt mycket kaka kvar i kylen nu för den blev enorm, får nog frysa in det mesta! 😀DSC_0940Jag gör alltid min morotskaka efter Leilas recept, den blir sååå god och saftig. Denna gången gjorde jag 1,5 sats av smeten och fördelade i två mindre springformar på ca 18cm. Sen delade jag varje kaka i två så det blev totalt 4 kaklager. Sen gjorde jag 3 satser med frosting, denna är så god med lime i. Bredde på ett lager frosting mellan varje lager och resten utanpå.

DSC_0951Mina ögon går nästintill i kors nu, har trots ihängande migrän hela dagen ändå fått en massa gjort så det känns skönt. Alltid lika skönt att känna att man hunnit ikapp när helgen står för dörren, redan fredag imorgon ju! Woop woop. 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats