EMILYSLIV

MOROTS-TÅRTA OCH CUPCAKES

DSC_0550När jag var gravid med Noelia så var en av mina största cravings morotskaka, nästefter smörgåstårta. De båda är någonting jag är sugen på titt som tätt nu också, men inte alls i samma utsträckning. Det skulle dock inte göra något om det blev så nu igen för jag har nämligen laddat ordentligt för en craving-attack idag! haha. 😉DSC_0474 DSC_0494Både en morotskaka och cupcakes fick det bli. Jag gör alltid min morotskaka efter Leilas recept med limefrosting som ni hittar HÄR! Den blir så saftig och god!
DSC_0496De söta cupcakes-formarna kommer från BakestoreDSC_0506 DSC_0516Att baka är som terapi för mig. Så en bak-dag var jag värd efter allt plugg och allt med körkortet, nu är det ju äntligen klart och jag kan slappna av utan en massa måsten igen! Bara njuta av dagarna med min lilla tjej. Nästa vecka blir det nog bullbak, perfekt att fylla upp frysen med godsaker inför vårens och sommarens utflykter!DSC_0519 DSC_0529 DSC_0543Nu ska jag återgå till köket och kvällens middag som puttrat på spisen i flera timmar! Jag borde föralltid få vara hemmafru, haha. 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Alexandra Pettersson

  en fråga. Tänkte göra dessa cupcakes till sons 3-årskalas. Hur länge har du cupcakesen i ugnen. Står 55 min i receptet men minskar du tiden när du gör dem som cupcakes?

 2. Kajsa

  smarrigt! vad jobbar du med annars? 🙂 grattis till körkortet förresten! grymt jobbat! 🙂

 3. Nathalie

  Hejhej ny läsare här:) hur gammal är Noelia? Och va jobbade du med innan du blev gravid? Räcker dina dagar så du slipper gå tillbaka att jobba innan nya lilla bebben kommer? Mvh Nathalie

  1. Emily Ödmark

   Halloj! 🙂 Noelia är 17 månader. Jag jobbade i matbutik. Ja det gör dem, jag snålade med dagarna och plockade ut en massa sparad semester under hennes första år, vi hade inte tänkt att hon skulle börja på dagis förrän i Augusti 2015 ändå så att bebis kommer däromkring var bara tur! haha. 🙂

stats