EMILYSLIV

Mina hårfavoriter

Jag vill bara tipsa er om mina fantastiska produkter som jag använder till håret dagligen. Alla är budgetalternativ som alla har råd med. Skönhetsprodukter är ingenting jag tycker är kul att lägga tusentals kronor på.

Förmodligen världens bästa schampoo/balsam, och det luktar ljuvligt! Ger glans och gör håret mjukt. Heeelt klart värt att prova, en flaska för ca. 25kr på mataffären. Perfekt!

Silkesserum från Lanza luuuktar heeelt fantastiskt, man vill nästan smaka lite på den för att den luktar så gott och gör topparna jättemjuka och fina! Jag köpte den inne hos en frisör. För att skydda håret mot värmeprodukter använder jag Lee Staffords arganoil från morocco, det är en spray som du sprayar i håret innan du t.ex. fönar eller plattar. Den innehåller även lite morrocanoil som har blivit så populärt nu. 😉

Franck Provost hårspray, jättebra spray som ger stadga och håller frisyren på plats utan att göra den hård. Batiste dry schampoo för brunetter, sååå himla bra. Fungerar perfekt utan att man blir vit i håret som man blir av många andra torrschampon. Den här innehåller lite brun färg för att undvika det!

Hoppas att jag har hjälpt er med lite hår-tips! 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats