EMILYSLIV

MIN NYA ARBETSPLATS!

Annons för Jollyrooom

Kände att med det nya året var det faktiskt dags att ta tag i min lilla arbetshörna i sovrummet. Hade ju en arbetshörna här tidigare också men bordet var alldeles för smalt för att kunna sitta och jobba där ordentligt så det blev sällan att jag gjorde det… Men så hittade jag det här skrivbordet som är en nyhet hos Jollyroom. Så fint och passade verkligen helt perfekt här inne. Litet och nätt men gott om plats att jobba på, bra pris och super med hyllorna ovanför så man kan förvara massa saker på höjden istället också när det inte finns så mycket yta annars! 🙂

Toppen också att det går att justera i olika höjder så man både kan ha det ”normal-stort” och i barnrum där det växer i takt med barnet. 🙂
Nu känns det lite trevligare och framförallt enklare att jobba här inne igen. Tycker det är skönt att ha en egen plats för arbete eftersom jag jobbar så mycket hemifrån. Sätter jag mig här blir det ju inte så mycket fokus på annat istället. 😉Nu sover tjejerna och jag tänkte slänga mig på soffan.. Måste hitta någon ny serie att titta på, känns som jag redan sett allt jag vill se… Några tips? 🙂

Önskar dig en fortsatt fin kväll! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Heléna

    Vi håller precis på att se andra säsongen av Broadchurch på Netflix. Jättebra faktiskt! Jag som inte gillar brittiska filmer/serier 🙂 Första säsongen kunde vi nästan inte sluta se, vi sträcksåg dom sista avsnitten till halv 2 på natten fast sambon skulle upp o jobba kl 6.

stats