EMILYSLIV

MIGRÄN & TREVLIG ÖVERRASKNING


Här ligger jag & tycker synd om mig själv, åkte just på världens migrän-attack, blä på det. Inte blir det bättre av att det spö-regnar och är grått och tråkigt utanför fönstret heller. Vi har i alla fall varit ute en sväng och fikat och lunchat med Noelias mormor. Nu har jag gjort en kudd-mur runt Noelia på golvet (hon välter ibland när hon sitter 😉 ) och jag ligger på soffan och kurerar mig med is-vatten och naturgodis.

Fick ett väldigt roligt mail idag också, på torsdag ska Noelia fotas för Lundmyr of swedens nya höstkollektion! Min lilla modell. 😉

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jenny

    Hej! Jag undrar var de skåp du har som tv bänk är köpta och vad de heter om det är Ikea. Älskar dem.

stats