EMILYSLIV

MÅNDAGSTRÖTT ISTÄLLET FÖR MÅNDAGSPEPP

Om trötthet var en person så skulle det definitivt vara jag idag. Jag som brukar vara så pepp på måndagar har istället känt mig som en zombie hela dagen. Vet inte om det är pga. det flera veckor uteblivna solljuset eller om jag håller på att bli sjuk, men någonting känns inte rätt i kroppen i alla fall…Tur att helgens bukett piggar upp lite., November-buketten som jag fått hem i samarbete med Interflora. Sååå fin! Älskar Amaryllis såhär års ooooch hyacinter såklart! 🙂Var på 5 års kontroll på BVC med Noelia imorse, gick galant! Hela 107cm lång hade hon blivit och kunde se superbra! Hon fick OK-stämpel i rumpan helt enkelt! 😉

Barnen sussar så jag ska krypa ner i soffan och kolla på kvällens avsnitt av ”Vår tid är nu”  innan jag nog tokdäckar jag med!

Hoppas du haft en fin start på veckan! ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats