EMILYSLIV

MAMMAPICKNICKEN

Idag var det alltså dags för mammapicknicken som jag planerat ett tag, tanken var att vi skulle träffas i Humlegården först men eftersom att Stockholm bjöd på tråk-väder så fixade Cecilia in oss på Playland-Sthlm, stort tack för att vi fick vara hos er!

Massvis med nyheter från Ellas kitchen kunde bebisarna fika på.Mammorna kunde njuta av massvis med god choklad från Anthon Berg, färska jordgubbar, mina hembakta kardemumma/vanilj-bullar som fick högt betyg och dryck från aloeveradrycken, denna med smak av grönt te/citrus, såååå himla god var den, jag som inte tyckt om aloevera-dryck innan tyckte att denna var så god & fräsch.
Vi började som en liten skara..
Men det fylldes snabbt på och blev många fler! 😀
Noelia fick hänga mycket med pappa så att mamma skulle ha en chans att hälsa på alla mammor & bebisar. 🙂Fikadags!Jessica, Regina & Felicia, vimedbarn-bloggare hela bunten! 😀
Jag & Cecilia och Regina & Atousa Pink.
Mina fina november-mammor och lilla Ophelia & Benjamin. 🙂Massvis med godsaker..

Vilken härlig inomhus-picknick det blev, massvis med mammor, bebisar & godsaker, kan ju inte bli så mycket bättre. Stort tack till alla som kom idag, så roligt att få träffa er och jag hoppas vi ses snart igen! Nu riggar vi upp för fredagsmys här hemma med riktigt goood mat & gottis. Ha en trevlig kväll! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats