EMILYSLIV

MAMMAMYS


Igår var jag bjuden hem till goa Ida för mysskväll med ett gäng andra trevliga bloggmammisar, de flesta för mig nya ansikten! 🙂Ida hade gjort jättefint, vi åt länge länge och tjattrade på om allt som mammor brukar, dvs. förlossningar, graviditeter och barnen typ, haha! 😉 Intressant ändå hur det verkligen kan skilja sig från person till person och ja jag vet att jag lovat er att sammanställa min förlossningsberättelse, och jag har nog samlat mod till mig att läsa min förlossningsjournal snart, sådär 14 månader senare. Så den kommer inom kort, jag loooovar! 
Jag knäppte av lite foton när jag kom i princip och sen glömde jag helt av kameran resten av kvällen, men jag tror de andra tjejerna var duktigare på det, kolla under hashtagen #mammamyshosida på instagram så hittar ni nog ett gäng med spexiga bilder! 😉
Med oss hem fick vi lite goodies! Tack Ida och alla andra tjejer för en jättetrevlig kväll. Känner mig dock bakis fast jag inte druckit en ända droppe… haha. Kanske beror på att jag klev upp långt innan tuppen på morgonen också. Idag kör vi en hemma-dag och myser i soffan och laddar batterierna lite, Noelia åkte på feber inatt IGEN! Blir galen snart, när fasiken är det nog liksom? Dessutom är jag såååå arg på mig själv, tappade min älskade 6a i marken nyss så hela glaset sprack! fan fan fan…….

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats