EMILYSLIV

MAKEOVER VARDAGSRUM PÅGÅR!

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Ellos

Förra veckan drog vi äntligen igång projekt ”göra om vardagsrum” här hemma. Det kommer bli sååå fint när det är klart även om det är en bit kvar. Vi har byggarbetsplats här hemma just nu! 😉 Så nu går jag såklart i massa inredningstankar här hemma och det finns ju sååå himla mycket fina vårnyheter överallt just nu!Kolla bara de här vaserna, finns både i en stor och en mindre storlek. SÅ himla fina och galet prisvärda! Dessutom nedsänkta ännu mer i pris just nu, värsta kapet! Tror jag klickar hem den stora här till att börja med! 🙂Den här mattan klickade jag hem för ett tag sedan, den har inte hunnit komma ännu men den ser sååå gosig ut så längtar till den kommer. Även denna var det galet bra pris på tycker jag! 🙂Såg nu att golvlampan jag har hemma i vardagsrummet nu även kommit i bordslampa så den är jag verkligen sugen på att klicka hem och jag tycker färgen på gardinerna ser helt magisk ut. Vardagsrummet kommer att gå i mer beiga varma toner, kommer att bli så mysigt!  Men hur galet söt var inte denna lampan? Skulle passa fint i tjejernas sovrum också och i vardagsrummet och.. skulle passa överallt, haha. 😉 Sen är jag sugen på ett nytt soffbord, gärna ett runt svart, älskade detta med hyllplanet i rotting. 🙂Sen är jag lite i valet och kvalet om jag ska ha kvar min tavelvägg över soffan eller inte, rädd att det kommer bli lite för mycket med det vi håller på att bygger nu men återstår att se. Annars är denna spegeln en stark kandidat till att få pryda väggen över soffan, tänker då att man kan hänga den liggande, skulle nog bli supersnyggt! 🙂 Även denna är nedsatt i pris just nu! Och så det här lilla fatet, så himla fint! Skulle gärna få pryda mitt sängbord i sovrummet! 🙂 Superbra pris på detta också just nu! 🙂

Ja inredningsfingrarna kliar ordentligt just nu och ideerna bara sprutar, haha. Så skönt när man känner att den där inspon som jag normalt alltid haft som varit som bortblåst ett tag äntligen är på väg tillbaka igen. Nu måste jag grotta ner mig i färgkartor, måste hitta den perfekta väggfärgen till vardagsrummet, bara det brukar kunna ta låång tid och många provburkar innan jag bestämmer mig. 😉

Tänkte faktiskt att jag skulle ta lite bilder under tiden vi håller på och bygger här hemma denna gång så ni får följa med på vägen och inte bara visa det färdiga resultatet sen! 🙂

Önskar dig en fortsatt fin onsdag! KRAM ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats