EMILYSLIV

LOUNGEDELEN UTE PÅ TERASSEN

DSC_0912Nu när vi äntligen efter flera veckors slit börjar bli klara ute på framsidan så måste jag ju såklart visa er hur det blivit! 😀 Vi har ju byggt nästan 30kvm trädäck så vi har gott om plats för många gäster och mycket möbler. I lilla hörnan under köksfönstret fick det bli en liten ”lounge-hörna”.
DSC_0924DSC_0918Man kan aldrig få för mycket kuddar. 😉 Blått, grått och vitt blev basen för inredningen här ute med lite inslag av natur och mässing. Lite synd att vårt hus är falurött bara… Hade jag fått bestämma hade jag målat det vitt eller ljusgrått på stört, meeen tror inte de övriga grannarna i radhuslängan hade uppskattat det, haha. 😉 Gjorde i alla fall de nya staketväggarna vita, alltid något!DSC_0910DSC_0903Gissa om jag blev glad när jag hittade den här möbelgruppen i rotting i VITT från Furniturebox!!! Bara sett massa varianter i svart och grått överallt så när jag fick syn på denna var det verkligen perfect match. Vit med ljusgrå kuddar, så jag och passar perfekt med vår matbordsgrupp! 😀  Ni hittar den HÄR, fyndade den till galet bra pris också, 64% rabatt!!!!! 😀

Den senaste kvällssolen ligger på just i den här hörnan också så det är här jag kommer att sippra på min kvällsdrink på semestern! 😉 Visar er övriga vinklar av terassen så fort alla detaljer är klara. Men nu har ni fått se en liten del i alla fall! 😉

 

___________________________________________________________________________________________
Innehåller affiliatelänkar

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. evelina

  Nu vet jag inte om fler frågat då jag inte ser de andra kommentarerna.. jag har också lounge set och älskar kuddar, men var gör du av dom på natten? Jag hittar ingen plats åt mina :/

 2. Therese

  Så himla fint. Gillar verkligen de ljusa färgerna, hoppas att få iordning här hemma lika fint snart, just nu jobbar vi på insidan att det skall bli klart, finns ju så mycket att göra.

 3. Jenny H

  Vi har också köpt ett vitt loungeset på furniturebox, som vi är jättenöjda med. Men vart har du hittat krukan? Alltså den vita i rotting? Är det någon färgskillnad?

 4. Jenny

  Ni är så bra!!! Hur fint som helst! Vad har ni för mått på staketväggen?☺️ Vad använder man för virke? / kvinnan med noll koll?

 5. Diana

  åh så grymt fint, så härligt att få se dina bilder. du har en sån fin och ljus uteplats. Vi har liksom svart fasad och svarta/bruna/gråa loungemöbler och typ ljusgråa dynor. Vad i helsike passar då liksom??? Blir galen snart. Guld, silver, vitt. Och blått eller rödare nyanser?

stats