Emily Ödmark

EMILYSLIV

LOPPI BLOGBAG SKÖNHET & HÄLSA

DSC_0342DSC_0345-2DSC_0349Igår fick vi hem månadens Loppi blogbag – skönhet och hälsa fylld med massvis med spännande produkter.

RFSU – Active balance, en dubbelverkande vaginaltablett. Kan tas i såväl behandlande syfte som förebyggande syfte. Jag vet att många har problem med svampinfektioner under graviditeten, tack och lov har jag sluppit det. Men dessa är ju då super som kan tas 1 tablett / vecka i 3 veckor just för att förebygga att svampinfektioner uppstår och de kan dessutom tas under hela graviditeten.

Pierre Robert – tillverkar supertunna underkläder gjorda av microfiber vilket ger en behaglig och sval känsla mot huden. Jag har beställt hem ett par “Invisible hipster”, ska bli kul att prova.

Bio-Oil – en specifik hudvårdsprodukt framtagen för att hjälpa till att göra ärr, bristningar, ojämn hudton, åldrande och uttorkad hud mindre framträdande. Perfekt att smörja magen med nu under och efter graviditeten. Jag har provat denna innan och smörjde då in ett brännmärke jag hade med under några veckor, sedan var det borta, så den fungerar verkligen.

Yves Rocher – en härlig doft som ska bli spännande att prova och sedan en mascara, perfekt då min andra precis börjat ta slut. Jag har inte hittat “the perfect mascara” ännu, men kanske det är denna..

Friggs – små ekologiska riskakor med chokladtäcke, perfekt snacks i farten och dessutom riktigt goda. Te med tillskott av D-vitamin, precis vad jag behöver.

Tack Loppi för ännu en blogbag med superbra produkter!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Emily Ödmark

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats