LONGING FOR SUMMER! | EMILYSLIV
Emily Ödmark

EMILYSLIV

Annons

LONGING FOR SUMMER!

DSC_0519Åh så jag längtar efter sommar och värme nu. En utomlandsresa till värmen skulle verkligen sitta som en smäck, men det får vänta. Tjejerna är i alla fall laddade till tusen och frågar varje gång solen lyser om dem inte får bada ute på framsidan, tycker dock det får bli lite varmare först. 😉DSC_0509 DSC_0523 DSC_0532 DSC_0567Får väldigt ofta frågor om barnens gamla Uv-dräkter på gamla inlägg, de finns tyvärr inte kvar vad jag vet men gissa om jag blev glad när jag hittade dessa nyheter, uv-dräkter i leopardmönster, såååååå himla fina och känns så sköna! Dessutom hellånga i båda armar och ben och UPF 50+, det tycker jag är rätt svårt att hitta annars. De fanns dessutom i utföranden som ser ut som en kostym, samt klänning med halsband, så himla gulligt! 🙂 Alla finns hos Babyland och dem har dessutom alltid fri frakt, stort plus för det!DSC_0571DSC_0570Ni vet när man ska få barnen att prova kläderna så man vet om man beställt rätt storlekar och måste sysselsätta dem med något kul under tiden…. 😉 Fick bli att blåsa upp den gigantiska svanen som jag lyckades beställa sista exemplaret av, finns dock en annan variant av en gigantiskt uppblåsbar badanka kvar, tänk att glida runt med den på stranden i sommar! 😉 haha.

Imorgon hoppas jag på bra väder så jag kan olja in sista lagret ute på terassen, äntligen ska den bli grå och fin. Sen vill jag plocka fram alla utemöbler och plantera massa blommor och göra fint där ute! Så håll tummarna för sol och värme. 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Emily Ödmark

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats