EMILYSLIV

Long time no see..

Halloj! Här har bloggen fått ligga lite på is alldeles för länge, men det måste det bli ändring på. Det är väldigt mycket som händer i mitt liv just nu och därför har bloggen fått hamna åt sidan en aning. Kopplade in kameran i datorn för att kunna delge er med saker jag gjort hittills, men till min fasa har jag knappt ens fotat någonting? Det jag kan dela med mig av är ett fåtal foton från min födelsedagsfest, och då från början av kvällen. 🙂 Alltid något!

 

 

 

 

Vi förlorade beer-pong rundan…

En otroligt trevlig kväll och jag uppskattar verkligen så mycket att alla kom, och inte att tala om alla fina presenter. Så härligt att ha så många härliga personer omkring sig!

Nu ska jag krafsa ihop något att sätta på mig för att sedan promenera ner mot centrum och inta en lunch med lillasyster innan jag beger mig vidare mot dagens jobb! Hej så länge. 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats