EMILYSLIV

LITE NYTT PÅ VÄGGARNA!

I annonsamarbete med Posterlounge

Jag flyttade ju som jag nämnt innan tavelväggen som jag hade över soffan tidigare hit till ”passagen” mellan hallen och vardagsrummet, en tavelvägg gjorde sig verkligen superbra där. Men tidigare så hade jag mest väldigt svartvita foto-posters här, vilket jag tycker blev så ”hårt” på denna väggen så ville ha några ljusare posters som gick i lite mer beiga toner och voiláaa blev så galet nöjd och det blev faktiskt så stor skillnad genom att bara byta ut postersen, blev ett helt annat mjukare intryck här nu! 🙂  Jag vet att många är rädda för att skruva hål och sätta upp saker på väggarna ibland, och jag var likadan i min förra lägenhet. Men jag säger bara gööör det bara! Det blir verkligen så galet stor skillnad när man får upp saker på väggarna, det blir så mycket mysigare och känns så mycket mer ombonat och vad är egentligen det värsta som kan hända? Det är ju bara att spackla igen det lilla hålet och dutta på en klick färg om det är så. Men oftast är det ju så att får man väl upp en sak så är det enklare att fortsätta och få till det där helthetsintrycket! 🙂 Att bara byta posters i sina gamla ramar är ju ett väldigt enkelt sätt att ”göra om” hemma och billigt också. 😉 Alla posters har jag beställt från Posterlounge som har sååå enormt utbud av fina posters och olika sorters tavlor. Den kombo med posters jag använt till denna tavelväggen är: ”Woman sitting” , ”Grasses”, ”Woman with her head up”, ”Alma & Wanda”, ”Zigzag”, ”Golden beauty”, ”Memory” & ”Pampas grass I” 🙂 Posterlounge har ju posters men även så mycket mer, man kan välja att få sina posters inramade eller tryckta på trätavlor, akrylglastavlor, canvas osv. Finns verkligen så mycket att välja på! Jag beställde hem ett tryck på en trätavla och den var verkligen såååå himla fin! Passade perfekt där i ett fack i hyllan i vardagsrummet. 🙂Sen tog jag även tag i och beställde en ny stor poster med ram att ha här vid matplatsen, hade en spegel här tidigare men det blev lite mycket eftersom att jag byggde in tre stora speglar i väggen över soffan som är på samma vägg lite längre bort så detta blev verkligen så mycket bättre. 🙂

Det bästa är att jag även har en grym rabattkod att dela med er!!!
Med kod: EMILY20
Får du 20% rabatt på hela sortmentet hos Posterlounge (ej presentkort)
Erbjudandet gäller t.om. 6/5-2020.

Wohoo, happy shopping! ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats