Emily Ödmark

EMILYSLIV

LITE HALLPIFF OCH EN BESVIKELSE

DSC_0981Så glad att jag tog tag i och organiserade i vår hall i vintras. Att äntligen kunna ha allt lite organiserat och inte se miljoner jackor och skor i ett enda kaos direkt när man kliver innanför dörren!DSC_0988DSC_0995DSC_0007Innan har jag inte velat ha någon “mysbelysning” här då det här liksom var en hörna men gärna slapp se… 😉 Men efter att jag gjorde i ordning kände jag verkligen att det saknades lite belysning så den här vägglampan fick flytta in och tycker den passar perfekt där. 🙂DSC_0999 DSC_1007Ny jacka och nya gummistövlar till mamma mu från Modesto har fått flytta in också, nu är även jag redo för våren! 🙂DSC_0021Vilken besvikelse det var imorse, alltså SNÖ och regn? Lägg av liksom! Trodde våren äntligen hade kommit för att stanna nu med den värmen vi bjudits på de senaste dagarna, jaja. Fick ju anledning att inviga gummistövlarna i alla fall! 😉

 

__________________________________________________________________________________________________

*Inlägget innehåller adlinks

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Emily Ödmark

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. jessica

  Hej 🙂
  Jätte fin hall, 🙂 Fått grym insperation av dig och ditt hem.
  Jag undrar vart hall möblerna kommer ifrån? Super smart att kunna förvara och sitta samtidigt.

  Vänligen
  Jessica

 2. Magdalena

  Heh Emily. Jag undrar vilken storlek du har på jackan? Är de normala i storleken? Behöver också en ny vårjacka
  Kram

   1. Jenni Pettersson

    Tack snälla för svaret! Cubus har mina favoritmysbyxor, får hålla ögonen öppna på väskavdelningen också märker jag. 😀

stats