EMILYSLIV

LITE DETALJER I KÖKET!

DSC_0123Dagarna har verkligen gått i ett den senaste veckan, i söndags åkte jag iväg till västerås för ett dygn tillsammans med gänget på Besafe och resten av ambassadörstjejerna, så mysigt och det kommer att komma så mycket spännande nyheter det här året. Ska sätta mig och gå igenom bilderna här i veckan och uppdatera er om vad som komma skall! 😉
DSC_0128Det går sakta men säkert framåt med min köksrenovering, idag har jag fått upp en del täcksidor och lite mer knoppar. Kan vara rätt svårt att renovera helt själv, ni kan ju se min smarta lösning på mina instastories (emilysliv.se), hahaha.

Har även fått upp en stång i mässing över diskbänken att hänga mina köksredskap på, tänkte att det var kul att låta dem hänga framme. Letade som tusan efter en bra lösning då jag inte ville borra hål i kaklet. Till slut hittade jag denna stång, det är faktiskt en självhäftande handduksstång, sen köpte jag guldkrokar på Clas Ohlson och hängde på, funkade ju bra det med. 😉DSC_0139En ny tavla fick flytta upp på tavelhyllan också, sååå fin!DSC_0135Lite ny belysning ska få flytta in över diskbänken också, sen är det fortfarande bara en miljon grejer kvar att göra, never ending story! 😉

Här blir det vab resten av veckan, Junielle var hos läkaren igår efter att ha varit såå hängig i helgen och det visade sig att hon hade dubbelsidig öroninflammation så nu blir det antibiotika och vila. Börjar själv känna mig lite halvrisig så ligger väl snart jag med….. 🙁 Men det är ju trots allt vabruari så det är väl bara att acceptera! 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Amanda Granström

  Vars kommer den fantastiska spagetti ätande kvinno tavlan ifrån? Ska bygga ut köket i sommar och känns som att den är ett måste ???

 2. Malin

  Som vanligt blir ju allt du rör vid så otroligt fint!! Du skulle nästan behöva komma till Skåne och do your magic thing när vårt nya hus står klart!!

  Många val när man ska bygga nytt och kök är nog det som är svårast!! Bänkskivan du har nu, var kommer den ifrån?
  Ska bli så kul att se ditt kök när det är klart!
  Ha en fin helg ?
  Kram
  Malin

   1. C

    Är du nöjd med bänkskivan? Vi ska renovera köket inför försäljning och jag velar mellan den och en vit 🙂

stats