EMILYSLIV

LILLASYSTER SKA HETA..

DSC_0876Det var bra mycket svårare att komma på ett namn till lillasyster än till storasyster. Helt plötsligt skulle namnet även klinga rätt med ett annat namn, men när vi fick höra det här namnet för första gången kändes det verkligen rätt direkt, så självklart! Hela den långa listan med ”halvdana” namn fick åka i papperskorgen! 😀DSC_0878Nu har vi haft det här namnet i några veckor och när vi verkligen fick bekräftat att det var en liten flicka som växer i magen så var det verkligen inget snack om saken. 🙂DSC_0911I magen ligger alltså lillasyster `Junielle´, ååh jag bara älskar att säga namnet om och om igen. Såå rätt för vår lilla lillasyster. Noelia & Junielle, världens bästa systrar! Tänk att det endast finns 2st!!!! med det namnet i Sverige idag, snart finns det 3. Om det inte skulle visa sig att hon inte alls passar att heta det när hon kommer ut förstås, men det tvivlar jag på. 😉DSC_0905Jag och Noelia var hos barnmorskan idag och lyssnade på lillasysters hjärta, magiskt att få höra det första gången, och så sent med andra barnet, inte förrän i v.25 ju. Allt såg fint ut med magen och bebis, det enda var att jag måste börja äta järntabletter nu då hb:t hade sjunkit sedan sist. Det förstod jag nästan så trött som jag varit, behövde aldrig äta det när jag väntade Noelia, bara efteråt då jag förlorade så mycket blod vid förlossningen! Imorgon väntas läkarbesök för den hemska foglossningen så vi får se hur det går helt enkelt. 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Emily Ödmark

      Jo det är någonting jag tänkt göra väldigt länge då min första förlossning ju slutade precis som jag INTE ville. Faktum är att jag fortfarande inte vågat läsa igenom min journal, men måste ta tag i detta snart! Ska snart på nästa förlossningssamtal så det kan ju vara bra att vara lite uppdaterad 😉

  1. natalisworld

    Åååh men vad fint. Jag hade också en hel lista med halvbra namn tills det perfekta namnet dök upp. Så fick min prinsessa heta och är helt ensam om det namnet i Sverige (dubbelnamn).

stats