EMILYSLIV

LILLA VILLAN!

Innehåller adlink för Ellos

Det har hänt en del med lekstugan sedan jag visade den sist, den har bl.a. blivit helt vit! Sen har jag satt upp en ljusslinga i taket, lyser sååå mysigt om kvällarna. Jag har samma ljusslingor ute på framsidan och dem har lyst varje kväll/natt i över 2 år nu och håller fortfarande lika bra så rekommenderas. 🙂 Såg dessutom att den var på rabatt nu så skynda fynda!Och så lite lullull såklart. Den lilla blomlådan hittade jag på Ikea, den ska egentligen stå men jag borrade hål och skruvade upp den på väggen istället. Passade perfekt storleksmässigt under fönstren. Den lilla postlådan köpte jag innan Noelia ens föddes och nu kom den äntligen till användning. 🙂 Tänkte jag ska köpa fasadsiffror i mässing att sätta ovanför postlådan också. Och sen så har stugan såklart fått sig ett namn, Noelia döpte den till ”Lilla Villan” 😉 Ska visa er inifrån huset också men inte riktigt bestämt hur jag ska ha det, vill inte ställa in för mycket grejer heller eftersom barnen tycker det är kul att köra in och ut med dockvagnar och så. 🙂
Så mysigt blev det i alla fall och barnen älskar den! De hinner knappt vakna på morgonen innan de vill ut och leka här! haha. 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Tessie

  Åh, vilket drömhus för tjejerna! Vi har också planer på att köpa ett lekhus till uteplatsen. Men det får nog bli nästa års projekt, har en del att stå i denna sommar – vi väntar lillebror/lillasyster om ca 9 veckor 🙂 Men sen ska vi absolut köpa en så de kan leka tillsammans i den!

 2. Sarah

  Så himla fint!
  Måste bara fråga, var har du hittat bokstäverna du skrivit ”Lilla Villan” med? På jakt efter samma till barnrummet 🙂

  Ha en fin helg!

 3. Eliza

  Åh så fint! Blir så inspirerad av din blogg! Jag undrar vad det är för runda växt/blommor du har i de vita likadana krukorna på var sin sida om huset? Är de äkta/oäkta och var är de köpta isåfall ?

 4. D

  Så fint! Hos dig hittar jag alltid de bästa inredningstipsen ? du har en sån känsla! Jag beställde precis ljusslingan :))

 5. Gina Makdesi

  Sååå fint!! Har beställt samma hus och är också sugen på att måla den! Var det svårt? Och vilken färg använde du?

stats