EMILYSLIV

LCHF plankstek & så ska det låta.

Här hade vi laddat upp med god mat, för ikväll visades avsnittet av ”Så ska det låta” där jag och några vänninor satt i publiken. Vi kunde skymta oss ibland. 😉

Lyxmiddag med två av mina absoluta favoriter (E & Tessan)! LCHF plankstek med blomkålsmos (med massvis med parmesan i, muums), ryggbiff, vitlöksstekta champinjoner, bearnaisesås, baconlindad sparris & tomat. Enkelt och riktigt gott!

Nu har vi precis kollat klart på BB och funderar på att hoppa i säng, har varit riktigt seg hela dagen så ska bli skönt att få lägga sig. Imorgon väntas jobb och efter det några lediga dagar där jag ska sysselsätta mig med plugg, mitt mål är att bli klar med modul 1 denna vecka. God natt! 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats