.. det var alltså det jag bakade i eftermiddags.
4 ägg
200 g philadelphiaost
125 g smör
2,5 dl mandelmjöl
0,5 dl kokosmjöl
0,5 dl bakepro
2 tsk bakpulver
2 msk pepparkakskryddor
0,5 dl Stevia strö
Sätt ugnen på 175 g
Vispa sockerersättning och ägg poröst, smält smöret.
Vispa ner smör och philadelphiaost.
Blanda de torra ingredienserna och rör ner.
Smöra en sockerkaksform och ”bröa” med pofiber.
Grädda mitt i ugnen i 35 minuter.
Kakan åt vi tillsammans med lingongrädde (vispa grädden och blanda ner osockrad lingonsylt) nom nom! 😉
Hej!
Har precis hittat till din blogg och jag är fast. Gillar din inredningsstil och att du äter LCHF 🙂 Har en fråga: Är du nöjd med din KitchenAid? Funderar nämligen på att köpa en i januari i vit färg.
Vad kul! 🙂 jag är suuuupernöjd med min kitchen aid, tycker definitivt att du ska investera i en! ;D