.. det var alltså det jag bakade i eftermiddags.
4 ägg
200 g philadelphiaost
125 g smör
2,5 dl mandelmjöl
0,5 dl kokosmjöl
0,5 dl bakepro
2 tsk bakpulver
2 msk pepparkakskryddor
0,5 dl Stevia strö
Sätt ugnen på 175 g
Vispa sockerersättning och ägg poröst, smält smöret.
Vispa ner smör och philadelphiaost.
Blanda de torra ingredienserna och rör ner.
Smöra en sockerkaksform och ”bröa” med pofiber.
Grädda mitt i ugnen i 35 minuter.
Kakan åt vi tillsammans med lingongrädde (vispa grädden och blanda ner osockrad lingonsylt) nom nom!
Hej!
Har en fråga: Är du nöjd med din KitchenAid? Funderar nämligen på att köpa en i januari i vit färg.
Har precis hittat till din blogg och jag är fast. Gillar din inredningsstil och att du äter LCHF
Vad kul!
jag är suuuupernöjd med min kitchen aid, tycker definitivt att du ska investera i en! ;D