Emily Ödmark

EMILYSLIV

LCHF panerad fisk & skolans filsås

Idag såhär på internationella kvinnodagen har jag gjort väldigt mycket nytta. Har bl.a. tvättat 6 maskiner med tvätt och pluggat pluggat pluggat.

Här har både jag och E tillbringat större delen av dagen med några pauser ner till tvättstugan. Jag kan meddela att jag har skrivkramp i handen, min skrivmuskel har förtvinat sen jag gick ut gymnasiet. 😉 haha.

Till middag fick det bli en riktig klassiker i LCHF version. Panerad fisk & filsås.

Panerad fisk
Doppa valfri fiskfilé i först ägg och sedan en blandning av pofiber (finns i glutenfritthyllan) och mandelmjöl! Stek sedan i smör på medelhög värme.

Just den här måltiden tror jag många saknar från skoltiden och speciellt filsåsen, här kommer ett recept på den. 🙂

2 dl gräddfil
2 tsk majonäs
2 tsk bostongurka (inte så LCHF, men eftersom att det är så lite tyckte jag det var OK)
Finhackad dill
Ett stänk citronsaft

Bara att blanda alla ingredienser, klart!

Till detta serverades blomkålsmos och grovt rivna morötter! Mums. 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Emily Ödmark

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats