EMILYSLIV

LCHF-kalas, semester & sjukstuga

Nu har jag äntligen gått in på min efterlängtade semester, känns så otroligt välbehövligt. Något mindre trevligt är att jag inleder den med sjukstuga, ligger bland kuddar & täcken i soffan och känner mig riktigt ynklig, fryser/svettas, knappt en enda fungerande muskel, hostar och huvudet väger bly. Så det blir några lugna dagar här så jag kvicknar till och är frisk när vi reser till Alanya nästa vecka! 🙂

Igår firade vi min älskade Es födelsedag och det gjorde vi med ett riktigt LCHF-kalas. Allt som serverades var LCHF. Bl.a. denna jordgubbs/grädd-tårta. 🙂

.. och denna mint-choklad-kladdkaka.

.. blåbärsmuffins och chokladbollar. 🙂

Nä nu säger min kropp ifrån, åter in i vilans värld. Hoppas ni haft en trevlig helg!
Kram Emily

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats