EMILYSLIV

LAT SÖNDAG

IMG_1283.JPG

IMG_1280.JPG

IMG_1281.JPG

En riktigt lat söndag har vi haft här idag. Började med lite hockey i ishallen, veckohandlade, lagt upp mängder med nyheter på instagram-bloppisen @emilysbloppis och avslutade med tacos till middag! 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linn

  Hej!

  Var inne på din bloppis och jag undrar varför lägger du upp kläder som du köpt på eBay så jäkla dyrt ? Asså en klänning som min dotter har är köpt för 56kr och du har lagt upp den för 120kr , hur kommer det sig? Tycker det är så osmakligt av dig att göra så och lura dina läsare och ta dubbelt betalt? Är du så pass i behov utav pengar ? Är inte meningen med en bloppis att det ska vara billigare än när man köpte plagget? Tycker det är dålig stil av dig du får redan allt gratis som tex din dotters födelsedag, börjar ana om ni inte har ekonomiska problem!

  1. Emily Ödmark

   Haha, jag kan faktiskt inte låta bli att skratta.. Att du inte ens kan stå för vem du är och skickar från en ”fejk-mail”.

   Lura någon skulle jag aldrig göra. Jag har ju själv tipsat om denna klänning till läsarna att den finns på ebay! 🙂 däremot är många väldigt rädda för att handla från ebay och föredrar att handla på t.ex. En bloppis istället. All den tid jag lagt ner på att beställa, fota, lägga upp osv är bra mycket mer värd än så, och jag tvingar ingen att köpa! 😉

   Du får tro precis vad du vill, tror du rent av är lite sotis! 😉 skulle man slå ut saker på all den tid jag lägger ner på att fota, förbereda och allting för att få till bra blogginlägg kan jag säga att jag har sjuuuuukt dålig tim-penning. 😉 Stör det dig så tycker jag att du ska avfölja istället för att ödsla tid på mig!

   Ha en bra dag!

   Med vänlig hälsning, Emily
   http://www.emilysliv.se

stats