EMILYSLIV

LÄNGTAN EFTER MINA SMÅ!

DSC_0286Som jag saknar mina barn, 5 dagar utan dem nu, på onsdag kommer dem hem igen, jag längtar ihjäl mig. Men det är helt otroligt egentligen hur lite man behöver städa när inte barnen är hemma, haha. Det är inte klokt vad dem kan dra fram och stöka ner på typ en sekund. 🙂DSC_0276En matta från Jotex fick flytta in i Noelias rum för ett tag sedan, blev verkligen sååå mysigt! Noelia är så rolig också för hon är precis lika uppmärksam som sin mamma, har jag bytt plats på en kudde i soffan, bytt gardiner eller köpt nya blommor så märker hon det direkt. Gissa om hon blev glad när hon fick syn på mattan som dessutom var rooosa! 😉 ”Men åååh vad fint du gjort mamma!” DSC_0298En sak som är positiv med att barnen bor växelvist är ju att jag hinner så himla mycket när dem är borta, jag hinner jobba så mycket som möjligt och fixa och dona med alla andra måsten så att jag verkligen kan lägga 100% fokus på dem när de är hemma. Vi pysslar, bakar och donar och bara umgås och det är så viktigt, för både mig och barnen. Att inte ha tusen saker planerat utan bara göra det vi vill göra just då! DSC_0290 DSC_0304Just nu håller jag på att fixa med min nya ”bebis”, hämtade nämligen min iPhone 8 plus idag men hade visst över 10000 bilder i min gamla telefon och en himla massa annat som behövde rensas osv först så det tar ju sådan tid, vill ju bara leka med den och prova den grymma kameran nu! 😀

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Michaela

  Hej! Jag älskar det här rummet verkligen! Känner mig så inspirerad. Är väldigt nyfiken på hela pysselhörnan. kan du inte skriva vart du köpt allt? Och har du lagt upp någon bild på dina barns nya lekrum? Har bara sätt bilder från sovrummet 🙂
  Tack för en härlig blogg!

  1. Emily Ödmark

   Haha det är alltså detta rummet som nu är sovrummet. 😉 Hittade ett gammalt inlägg där jag skriver var det mesta från pysselhörnan kommer ifrån: https://emilysliv.se/a-little-space-for-creativity/

   Barnens lekrum är just nu förråd hahaha, tänkte sätta igång att renovera där inne senare, behöver samla på mig mer inspo först så blir nog efter sommaren eftersom vi knappt är inne nu ändå. 🙂

 2. Maria

  Så himmla fint ni har det ? rymmer byrån mycket? Vill du ta en bild då man kan se hur det ser ut inuti. Vi har nyss flyttat till radhus och nästa projekt är att inreda Vincent rum. Han blir snart 9 månader och vi letar bra förvaring. Tjejernas rum e klara redan ?

stats