EMILYSLIV

Krämpor & lill-lördag

DSC00679 (1)

Ja det märks att det händer saker där inne i magen: spänner, drar, sticker, värker och molar mest hela tiden, trött är jag också, lämnade lite prover hos barnmorskan imorse och efter det åkte jag hem och la mig igen för att inte stiga upp förrän E gick till jobbet kring 18-tiden. Hur kan man vara så trött? Äsch, är väl bra att jag passar på att vila nu innan lill-skruttan kommer. 🙂 Inte har jag packat bb-väskan ännu heller, kommer liksom inte till skott, det får bli morgondagens projekt! Nu har jag landat i soffan och inväntar E, när han kommer blir det film, nya ”Fjällbackamorden” som kom idag, thé och en skål med ny-rullade chokladbollar!
Det är ju lill-lördag! 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats