EMILYSLIV

KÄNNER MIG HEMSK


Fy, idag hände något som bara inte får hända. Noelia störtade rakt ner från skötbordet, ner i golvet. Hon bara kastade sig rakt ut och jag skulle precis försöka fånga henne i benet men hann inte. Mammahjärtat gick sönder och vi grät ikapp, kände mig som världens sämsta mamma. Hon grät bara någon minut och sedan var hon sitt gamla vanliga glada jag igen, men med en bula i pannan rikare. Som du skrämmer mig lilla älskling! Nu ligger hon och sover i sin säng och jag springer in och tittar till henne om vartannat hela tiden. Första ”olyckan”, säkert inte den sista heller.. Du kommer göra mig gråhårig unge. 🙁

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Kajsa Stina

  Usch, man blir så rädd. Ennis ramlade ner från sängen förra veckan och jag fick panik eftersom vi hade somnat om tillsammans och jag vaknade av en duns. Men han klarade sig fint och va sig själv igen efter någon minuts gråtande. Men man känner ju sig hemsk, trots att man vet att det händer de allra flesta.

  Skönt att det gick bra! Det är ju verkligen full fart på din lilla tjej 😀

  Kajsa Stina

 2. Linnéa- Mamma till Ebba och Sixten♥

  Det är bara en tidsfråga här hemma hos oss känns det som, Sixten ligger inte still en sekund längre när man ska byta på honom. Och när han sitter i vagnen så är det bälte som gäller och fort får man spänna fast honom phuu!

  Du är inte det minsta hemsk!
  Hoppas ni får en mysig helg 🙂
  KRAMAR

stats