EMILYSLIV

JULKLAPPSTIPS

Reklam för Babyland Ni brukar vara extremt taggade på julklappstips och eftersom jag fick hem en beställning med julklappar/födelsedagspresenter (Noelia fyller år i November) så ska jag ju självklart passa på att visa er också! 😉 Först ut blir den här, Pixobitz Studio. Det är en rolig och pysslig gör-det-själv-studio som innehåller allt du behöver för att göra dina egna pixelkonstskapelser i 3D och 2D, som fästs ihop med vatten. Kollade lite videos på Youtube och detta verkar så kul och säkerligen något som mina tjejer kommer att älska. 😀 Näst ut blir detta pysselset från Nebulous Stars för att göra fina kompis-armband! Detta får nog möjligen bli en födelsedagspresent till Noelia som älskar att pyssla med sånt här. 🙂Ett glitter-kit med massa fint för kropp, hår och naglar. Sånt där som mina tjejer älskar. 😉 Min lilla systerdotter som är galen i Barbie ska få det här roliga Barbie-paketet. Förutom att det är en upplevelse i sig att öppna paketet så gömmer sig 25 överraskningar där i. T.ex. en Barbiedocka, ett husdjur och flera roliga tillbehör som till exempel två outfits till dockan, glitterslime och färgändringar.

För att få reda på vilken docka man har fått så får man skala av färgen lite i taget från dockan. Spännande! 😀

Och sist men inte minst ett sött litet bäddset till dockorna. Tänker att detta blir superfint till dockvagnen som jag tipsat om tidigare också! 😀 Allt har jag beställt från Babyland, min go-to när det gäller födelsedagspresenter och julklappar till barnen. 😉

Äntligen fredag och höstlov för barnen står för dörren. I helgen hoppas vi hinna färdigt med det mesta av vårt senaste renoveringsprojekt här hemma. hoppas kunna visa er resultatet nästa vecka. Ikväll ska tjejerna på Halloween-disco, imorgon Halloween-mys med kusinerna och på söndag Halloween på Gröna Lund. Fullspäckad helg med Halloween-tema med andra ord.

Önskar dig en fin helg! ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats