EMILYSLIV

JAG ÖNSKAR MIG LITE MER TID

DSC_1247Måndag och ny vecka, oj vad jag önskar att det fanns lite mer tid ibland. Det är så himla mycket saker jag vill göra men tiden räcker verkligen inte till..DSC_1232Äntligen har den fina svanen från Modesto fått komma upp på väggen i Junielles rum! Den passade verkligen perfekt där mellan garderoben och sängen. Ja jag har inte tröttnat på mitt svan-tema ännu. 😉DSC_1240Lite mammalyx har jag i alla fall hunnit med idag, fått naglarna fixade och vart hos frisören. Mitt långa långa hår har blivit väldigt mycket kortare, lite kortare än vad jag tänkte.. men det är ju tur att det växer ut igen, och huvudet känns typ 3kg lättare för tillfället! 😉DSC_1255Nu ska vi natta barnen och se om vi hinner måla det sista ute på fasaden! Vila kan vi göra en annan dag. 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Emily Ödmark

      Hihi! Jag kan vara fel person att fråga, för jag har hur mycket som helst hahaha. Men kanske en uppsättning med 6-8st mattallrikar samt 6-8st assietter skulle jag tycka är minimum. Men det beror ju helt på hur många ni är i familjen, om du ofta har gäster osv. 🙂

stats