EMILYSLIV

JAG FÅR INTE NOG!

DSC_0005Kan verkligen inte stirra mig mätt på den här lilla godingen. Hon är så himla mini, drunknar i storlek 50. Har ju nästan bara köpt kläder i 56 så måste komplettera med lite mini-kläder tror jag bestämt! 😉DSC_0031Redan napp-beroende, precis som storasyster. DSC_0025Krokiga och långa små mini-tår.DSC_1668Fiffiga små klistermärken att fästa på bebis. Haha! Önskar jag hade förevigat magen på samma sätt från början, kanske varje vecka eller månad, men vi kör på bebis varje månad istället. Dessa kommer från @babystickers_sweden på instagram.DSC_1665Allting rullar på jättebra här hemma. Lillasyster sover mest än så länge och amningen funkar jättebra! Nu ska jag fortsätta lukta på bebis medan vi väntar på att moster kommer förbi med lite sushi-middag. Noelia sover, hon fick gå tillbaka till förskolan lite smått idag och var helt slut och pekade på sängen och sa att hon ville sova! 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Carolin

    Susanne några plagg el nån uppsättning kan man köpa i st 50 tycker jag :). Sen när barnet är fött kan man komplettera så har jag gjort ned båda mina barn :). På så sätt slipper man shoppa för mkt hihi :)!

  2. Susanne

    Oj kanske måste köpa något i str 50 ändå.. Har bara köpt från 56 och uppåt.. Är första barnet så så svårt det där med kläder och alla säger att de växer så fort men kanske inte så kul med str 56 om 50 är stort i början t.o.m.. Jag som trodde jag var så gott som klar inför bebis..

  3. Carolin

    Vilken goding <3. Vincent drukna me i st 50 men de växte han i rätt snart idag blir han 4 veckor :). Så mysigt med bebis <3. Hon är väldigt lik sin syster yster :). Kram till er

stats