EMILYSLIV

ITS ALL ABOUT THE DETAILS

DSC_1197När jag får en idé så vill jag helst att det ska hända NU! Saken är den att jag får väldigt många idéer hela tiden , kanske för många, haha. Oftast hinner jag också ändra mig femhundraelva gånger om jag hinner tänka lite för länge, vilket har visat sig vara väldigt positivt med den här renoveringen. Förra gången när vi renoverade lägenheten hann jag inte tänka på några detaljer, inte skapa mina moodboards i huvudet och ja det blev väl fint och nyrenoverat men vi fick aldrig till den där ombonade känslan förutom i Noelias gamla rum och ja där hade jag hunnit tänka! 😉
DSC_1205Därför får jag helt enkelt tänka nu att det är bra att det tar sin lilla tid, att vi sakta renoverar ett rum i taget och att det verkligen blir perfekt istället för att stressa. Men ja jag hade ju önskat att allt blev klart direkt! 😉 Nu håller vi på med lilla toaletten på nedervåningen tätt följt av vårt sovrum som vi börjar med nästa vecka och direkt efter blir det Noelias rum som står på tur. Behöver jag säga att jag längtar?DSC_1194Jag har ju börjat samla på mig en del detaljer till hennes rum, här senast kom en beställning från Tiny room som ni ser på bilderna och ja det är precis den stilen hennes rum kommer få gå i nu. Alla väggar kommer bli vita men en vägg kommer fyllas med guldprickarna på bilden (som klistermärken), himla smidigt att bara kunna trycka upp på väggen. 😀 Guld, grått, vitt och lite rosa. Kommer bli sååååå fint!

Psst, jag har dessutom lyckats fixa en rabattkod till er, t.om. nu på söndag 1/11 kl 23.59 får ni 20% RABATT PÅ ETT HELT KÖP hos Tiny room om ni uppger ”emilysliv” i kassan. Så passa på! 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats