EMILYSLIV

ISTÄLLET FÖR EN ”WALK-IN-CLOSET”

DSC_0476Ibland glömmer man bort hur det faktiskt såg ut här hemma hos oss när vi flyttade in och började renovera, sovrummet var verkligen hemskt innan, kolla in före/efter-bilderna så förstår ni vad jag menar. 😉 Jag är så glad att vi valde att ”vända” på hela rummet.DSC_0466Vi har tyvärr inget utrymme för att bygga en walk-in-closet här hemma (någon gång när vi flyttar till större hus ska jag dock ha en!!! 😉 ) så istället valde vi att bygga in en hel garderobsvägg på ena sidan i sovrummet. Vårt sovrum är så avlångt så det finns ändå gott om plats framför garderoberna. DSC_0495En av sakerna som vi verkligen har tänkt på när det gäller hela huset är FÖRVARING. En sak som jag tror många snålar in på, för det är tyvärr inte jättebilligt med garderober och massa inredning, MEN det är så värt det! Det är tusen gånger lättare att hålla ordning i garderoben och det är tusen gånger lättare att hålla huset städat om var sak har sin plats.
DSC_0550En utdragbar ”krok-list” på sidan med plats för väskor, sjalar och smycken.DSC_0505I lådorna uppe på hyllan förvarar jag säsongskläder, sånt som inte används just nu. T.ex. sommarkläder under vintern osv. De kläder som används nu hängs på galge eller viks i lådorna. En belysningslist som tänds automatiskt när man öppnar dörrarna gör det ännu enklare att hitta inne i garderoben!DSC_0542En smalare låda med små-förvaring för smycken, nagellack, klockor och annat smått och gott. Tusen gånger lättare att hitta och man får en bra överblick över allt! 🙂 Hela garderobssystemet med stommar, inredning och belysning köpte vi på IKEA, så praktiskt när man kan kombinera ihop sin egen kombination, det är precis samma system som vi har i Noelias rum.DSC_0516DSC_0507En ny härlig matta från Rugvista fick flytta in för ett tag sedan också, påminner mycket om den vi har i vardagsrummet men med lite annat mönster, gillar dessa för dem är så mjuka och sköna att gå på, väldigt lätta att dammsuga/göra rena och är ändå väldigt billiga vilket är viktigt för mig som gärna förnyar mig ofta! haha.

Tyckte det var länge sedan jag visade bilder hemifrån oss, vill ni se mer? 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emma

  Hej, var har du köpt den vita stolen som står på sidan? Jag är ute efter en sån men det finns så många att välja på och jag undrar om du är nöjd med din? ?

 2. Barnsliga Fia

  Men ååå så underbart med en garderob med en egen plats för varenda liten pryl! Jag älskar att organisera men just nu är min garderob så kaosartad att jag inte vet var jag ska börja… Vi flyttade i april och jag har fortfarande inte packat upp alla kläder och får ångest bar tanken… Men jag har ju iofs en bra ursäkt, att vara gravid och sen ta hand om en bebis ger ju inte utrymme för stora projekt direkt.

 3. Göteborgsmamman En härlig mammablogg

  Supersnyggt! Vilken skillnad på före- och efterbilderna!
  Vi har exakt en sån garderob som ni har, fast helt ’öppen’ och utan dörrar (vilket kräver att allt alltid ska vara iordning, haha) och precis som du säger är förvaring så otroligt viktigt! Alla saker behöver verkligen sin plats 🙂
  Ni ser ut att ha det jättefint hemma!
  Kram fina <3

stats