EMILYSLIV

INTE SÅ GOD MORGON


Trött är bara förnamnet till vad jag är idag. Sovit som en kratta och drömt mardrömmar hela natten, händer sällan men när jag väl gör det så gör jag det tydligen ordentligt! Kommer väl stupa någon gång under dagen. Får bli en mys-dag hemma med min lilla skorpa idag, snön vräker ner utanför fönstret så vi sysselsätter oss inne. Nu äter vi frukost framför Stadens hjältar. 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ann-Sofie Wallbom

    God morgon , jag igen, vad fina kritor damen har och vad smart portfölj! Nu är det så att jag började blogga på Blogg.nu under namnet Annorlunda1, nu såg jag att Sessionen löpt ut, vad menar dem, jag kommer inte in på bloggen , vill radera den och börja om på en kostandsfri blogg, har du något förslag ha en fin kväll med vänlig hälsning Ann-Sofie med tonårsdotter, man o hund. :)ps den ska mest handla om familjelivet och meningen med livet känner att jag behöver skingra tankar ibilder och ord.

stats