EMILYSLIV

INNEHÅLLET I BARNENS PÅSKÄGG

Annons/reklam för Babyland

Några av de absolut mest populära inläggen här på bloggen är ”innehållet i barnens påskägg”, så givetvis kommer ett sådant inlägg även i år. Jag brukar ju vara ute i god tid och samla på mig småsaker att fylla med, så blev det inte i år men jag tänkte att jag kan visa vad jag fyllt det med hittills. 😉Årets grej hos barnen? Sådana här ”pop it fidgets”, barnen önskar sig sådana här i alla möjliga färger och former. Väldigt poppis! 😉 LOL går alltid hem här så det åker också ner i ägget. 😉 Så söta gatukritor formade som ägg i en äggkartong, perfekt till påsk! 😀
Söta små sudd är någonting barnen samlar på, hur gulliga var inte dem här? 🙂 Söta tatueringar går alltid hem här och perfekt att lägga i ägget! 🙂 Så nu ska jag bara komplettera med såpbubblor, tandborste och tandkräm (vilket barnen typ alltid får i sina påskägg) och så lite godis såklart. 🙂Klickade även hem lite gulligt påskpyssel som vi ska pyssla med här hemma under påskveckan, barnen älskar sådana här ägg som man får pynta själv. 🙂

Allt har jag beställt från Babyland som precis som alltid har fri frakt och snabba leveranser! Älskar det. 😀

Barnen somnade snabbt ikväll efter en dag ute i det soliga om än väääldigt blåsiga vädret så nu ska jag nog ta ett bad och ta en tidig kväll jag också, måndag imorgon, den här helgen gick verkligen i raketfart! Önskar dig en fin kväll! ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats