EMILYSLIV

INNEHÅLLET I BARNENS PÅSKÄGG

Annons/reklam för Babyland

Några av de absolut mest populära inläggen här på bloggen är ”innehållet i barnens påskägg”, så givetvis kommer ett sådant inlägg även i år. Jag brukar ju vara ute i god tid och samla på mig småsaker att fylla med, så blev det inte i år men jag tänkte att jag kan visa vad jag fyllt det med hittills. 😉Årets grej hos barnen? Sådana här ”pop it fidgets”, barnen önskar sig sådana här i alla möjliga färger och former. Väldigt poppis! 😉 LOL går alltid hem här så det åker också ner i ägget. 😉 Så söta gatukritor formade som ägg i en äggkartong, perfekt till påsk! 😀
Söta små sudd är någonting barnen samlar på, hur gulliga var inte dem här? 🙂 Söta tatueringar går alltid hem här och perfekt att lägga i ägget! 🙂 Så nu ska jag bara komplettera med såpbubblor, tandborste och tandkräm (vilket barnen typ alltid får i sina påskägg) och så lite godis såklart. 🙂Klickade även hem lite gulligt påskpyssel som vi ska pyssla med här hemma under påskveckan, barnen älskar sådana här ägg som man får pynta själv. 🙂

Allt har jag beställt från Babyland som precis som alltid har fri frakt och snabba leveranser! Älskar det. 😀

Barnen somnade snabbt ikväll efter en dag ute i det soliga om än väääldigt blåsiga vädret så nu ska jag nog ta ett bad och ta en tidig kväll jag också, måndag imorgon, den här helgen gick verkligen i raketfart! Önskar dig en fin kväll! ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Irma

    Vart kommer det rosa ägget ifrån och hur stort är det? Kan du dela med dig av tips på hur man tex kan gömma äggen lite roligt i skogen??

stats